Při nákupu nad 1000 Kč získáte dopravu zdarma.

Sváteční fitness tipy: Jak se o Vánocích udržet v kondici

Vánoce patří k nejkrásnějším obdobím v roce, ale je také jedním z nejtěžších období pro udržení dobré kondice a zdraví. Jste společensky nejvytíženější, váš volný čas zabírají vánoční nákupy a příprava všeho na velký den. Kila se hromadí a pokrok v plnění kondičních cílů se ztrácí – to je koneckonců důvod, proč všichni v lednu navštěvují posilovnu.

tipy na fitness behem Vanoc a svatecnich dnu

Ale nemusí to tak být! Udržováním kondice během svátečního období udržíte krok se svými cíli a v lednu na tom budete mnohem lépe.

Zde je našich 5 nejlepších svátečních fitness tipů, jak se vyhnout nabíraní sváteční kilogramů: 

Pokračujte v tréninku

Je opravdu důležité, abyste během vánočních svátků pokračovali v tréninku a navštěvovali posilovnu. Musíte si udržet svalovou strukturu a kondici a zároveň zůstat na cestě k dosažení svých cílů. I když vaše návštěvy budou kratší než obvykle, je důležité stále pokračovat.

Trénujte s přítelem nebo s přítelkyní

Vánoce jsou časem přátel a rodiny, ale nemusíte tento čas omezovat jen na domácnost nebo večírky – proč si nezatrénovat i s kamarádem? Výzkumy ukazují, že lidé trénují lépe s kamarádem, protože je to motivuje a pomáhá jim to vyvinout ještě větší úsilí. Navíc je s přátelskou společností větší zábava!

Rozumně jezte a pijte

Nechceme být skrblíci, chceme, abyste si užívali a vychutnali si vše, co vánoční menu nabízí, ale snažte se být střídmí tam, kde to jde. Ano, kapr se vánočním bramborovým salátem může být skvělý, ale pokud ho sníte příliš, zbytečně si do jídelníčku přidáte kalorie, což může vést k přibírání na váze. Ujistěte se, že máte v zásobě vitamíny a živiny, kde to jde. Určitě nezapomeňte na VITAMIN WELL nebo naše proteinové tyčinky BAREBELLS.

Měli byste si také hlídat příjem alkoholu. Vánoce jsou krásné roční období plné večírků a příležitostí. Naším cílem rozhodně není zabránit vám v tom, abyste si dopřáli nějaký ten drink, ale dbejte na střídmost v pití. Určitě vyzkoušejte naše nealko nápoje jako ORANSODA v kombinaci s nealko destiláty VASSA ZERO SPIRIT.

Zavedení fitness plánu

Někteří lidé mají pocit, že dosáhnou většího úspěchu, pokud mají plán, podle kterého se řídí. Plán vám může pomoci provádět správné cvičení ve správnou dobu, jíst správné potraviny a střídmě pít, což vám pomůže udržet se o Vánocích fit.

Užívejte si. Zasloužíte si to! :-)

Na závěr vás prosíme, abyste si tyto Vánoce užili – byl to dlouhý, náročný rok a zasloužili jste si ho. Snažte se omezit stres, protože ten může vést k ukládání tuků, takže si v klidu užívejte!

 

Váš tým Prémiové značky