Při nákupu nad 1000 Kč získáte dopravu zdarma.

Jak se po Novém roce dostat zpět do kondice

S příchodem nového roku si následky všeho toho přes Vánoce obvykle vyberou svou daň, pasy se začnou zvětšovat a energie ubývat. Než abyste po Vánocích uvízli ve vyjetých kolejích, je důležité vrátit se zpět do kolotoče zdraví a kondice.

fitness napoj nocco predsevzeti

To se však snáze řekne, než udělá, proto vám přinášíme několik tipů, jak se na nový rok vrátit do kondice:

1) Vytvořte si seznam

Pokud si nejste jisti, kde začít, nejlepším způsobem, jak začít, je vytvořit si seznam. Ten může zahrnovat cokoli od oblečení na cvičení, které si chcete koupit, až po dny a časy, kdy můžete cvičit.

Když budete mít vše sepsané před sebou, pomůže vám to vizualizovat plány na návrat do fitness režimu a povzbudí vás to k tomu, abyste vstali a byli motivovaní.

2) Stanovte si výzvu

Pro ty, kteří mají malou vůli, proč si nestanovit výzvu? Může to být cokoli od 30 denního kondičního běhu až po přihlášení se na tříměsíční kurz cvičení. Je to jen na vás:-)

Samotný akt přihlášení se na lekce předem vám pomůže dodat motivaci potřebnou k dokončení výzvy. Koneckonců, pokud jste si předem zaplatili určitý počet lekcí, nebudete je chtít vynechat a riskovat, že přijdete o své peníze.

Navíc zjistíte, že s přibývajícími dny se vám nová rutina začne stále více líbit a výsledky se začnou skutečně vyplácet.

3) Objednejte si osobního trenéra

Návrat do kondice po Vánocích může být snazší s pomocí osobního trenéra. I když to bude něco stát, pomoc profesionála zajistí, že dosáhnete svých cílů a správným způsobem.

Nejen to, ale osobní trenéři vám také pomohou zůstat soustředění a neztratit ze zřetele konečný výsledek.

4) Zapojte kamaráda

Skvělým způsobem, jak si udržet motivaci, je začít cvičit společně s nejlepším přítelem. Když jste na to sami, může být těžké udržet se na správné cestě, ale když máte po boku přítele, který má stejné nebo podobné cíle, je to o to snazší – nemluvě o tom, že je to příjemné.

Uzavřete dohodu o pravidelném společném cvičení a vzájemně se povzbuzujte, abyste si udrželi motivaci tím, že si budete projevovat podporu a nadšení.

 

Váš tým Prémiové značky