Při nákupu nad 1000 Kč získáte dopravu zdarma.

Malý skok pro člověka, ale obrovský skok pro popcorn

Premioveznacky.cz uvádí na trh: organický popcorn ve 3 mimořádně lahodných příchutích

Moonpop popcorn je novinkou na českém trhu a cílí na uvědomělé spotřebitele se zdravým, ekologickým popcornem. Popcorn je veganský a bezlepkový, kukuřice dodává zdravou vlákninu a kokosový olej má vliv na snižování cholesterolu. Je tedy nejen chutnou, ale i zdravější alternativou než tradiční na oleji smažené (bramborové) lupínky nebo supersladký popcorn. Získáte to nejlepší z obou světů: lahodnou chuť bez mastného okraje. Ideální pro každého, kdo hledá chutnou svačinu nebo pozdní noční občerstvení, ale zároveň si uvědomuje, co jí.

moonpop bio popcorn

Proč organický popcorn?

Společnost Moonpop chce vyrábět nejen chutný popcorn, ale také zodpovědný popcorn. Zrna neobsahují GMO a všechny ostatní složky jsou organického původu: organická kukuřice a organický kokosový olej (jako pojivo pro lepší chuť). Pevně věří v hodnoty značky BIO. Není tedy vůbec žádná diskuse o tom, že výroba popcornu tímto způsobem je správnou cestou.

Ve 3 překvapivých příchutích

Popcorn Moonpop se vyrábí ve 3 lahodných příchutích: sladko / slaný, mořská sůl a slaný karamel.

Příchuť sladko / slaný vás v mžiku přenese do lahodných chutí rušného jihu. V tomto případě kombinujeme vzdušnost motýlího popcornu s trochou křupavého karamelizovaného cukru a špetkou soli. Než se nadějete, vaše balení je pryč a vy chcete pokračovat v objevování. Nakupujte zde.

Kdo ví, třeba se vám to jako drsnému námořníkovi na širém oceánu podaří. Naše druhá příchuť, mořská sůl, vám dodá pocit, jako byste byli nataženi na plachetnici s mořskou solí na rtech. Spolu s jemným charakterem kukuřice a svěžím pivem nebo sladkou limonádou si můžete představit sami sebe na nádherné plavbě. Nakupujte zde.

Jednou za rok osvětlí úplněk kouzelné a skryté sopečné údolí obklopené tekoucí karamelovou lávou. V tento den sklízí posádka Moonpopu s pomocí mocných surikat ten nejsladší karamel smíchaný s nejjemnější místní solí, který dává příchuti slaný karamel jeho jedinečnou a lahodnou chuť. Nakupujte zde.

Věříme, že si vychutnáte všechny varianty tak jako Váš tým premiových značek.