Při nákupu nad 1000 Kč získáte dopravu zdarma.

Kam vyrazit v Praze a pořídit hezké fotky?

Pokud máte přes léto trochu volna a chcete si užít jednodenní výlet v České republice ukážeme vám zajímavá místa v Praze, na které si vytvoříte hezké vzpomínky a ještě tam zvládnete pořídit i krásné fotky.

Vyhlídka na Vyšehradě

Procházku s krásnou vyhlídkou a hezkými fotkami tady zvládnete snadno.
Na místo můžete jít pěšky, nejblíže to je od stanice metra C Vyšehrad. Projděte bránou
a v ideálním případě po pár metrech odbočte doleva, abyste dorazili k vyhlídce na Vyšehradě. Je lepší přijít na místo spíše brzy, abyste měli dost prostoru na focení, než dorazí další návštěvníci.

kde praze pořídit hezké fotky

Svět medúz

Tento objekt plný krásných akvárií najdete v ulici Na Pankráci (nákupní centrum Arkády), kde je 38 akvárií, v kterých můžete vidět až 10 tisíc medúz. Celá expozice je doprovázena videomappingem. V akváriích je až 30 druhů medúz a vzít s sebou můžete i děti, které mají možnost využít i dětský koutek.

The Pop up

Tato novinka v Praze je veselým a neobvyklým místem, kam můžete vyrazit s přáteli, rodinou (klidně i s dětmi od 2 let). Můžete si tak projít 9 jedinečných místností, kde každá má originální design. Pokud si zarezervujete místo pro určitý počet lidí (1–6 osob), nikdo cizí se pak už nemůže do prohlídky přihlásit, máte tak příležitost si naplno užít společně strávený čas. V případě rezervace je i možné během prohlídky fotit a přizpůsobit si vzhled místností.

 

Pokud byste přeci jen přes léto nestihli nikam vyrazit, můžete si to vynahradit v říjnu, kdy se koná každoroční Signal festival v Praze, který probíhá 3 dny (13.–16. 10. 2022) na několika místech současně. Dokonce mají i vlastní aplikaci ke stažení, v které přehledně objevíte umístění expozic i projekcí.

 

 

Během výletu se přece jen trochu nachodíte, můžete si do batůžku či kabelky vzít zásoby vody Active O2, abyste zůstali dostatečně hydratovaní, a měli tak dost energie užít si spoustu zábavy.

Active O2 jsou ochucené minerální vody z Bavorských Alp a obsahují přidaný kyslík, který přináší pocit osvěžení i bez bublinek a z jejich skvělých příchutí si vybere opravdu každý. V nabídce na e-shopu najdete 7 různých příchutí, mezi nejsladší patří Active O2 Cherry (třešeň).
Velmi oblíbenými jsou také:

Dále si můžete vybrat čistě z příchutí citrusů

Hezké výletování vám přeje,

Váš tým Prémiové značky