Při nákupu nad 1000 Kč získáte dopravu zdarma.

Jak zabavit děti na výletě?

Když vyrazíte na delší výlet, děti se snadno začnou nudit. A tak vám přinášíme tipy, jak děti udržet v dobré náladě, abyste si ten výlet mohli užít i vy. Také vám dáme tip na výlet do muzea, kam můžete jít i s dětmi.

dite v autosedacce a plysovy medved

Tipy na hry a aktivity pro děti

Můžete si zahrát třeba hru „uhádni, co jsem”, nachystáte si kartičky, které neobsahují slova, ale pouze obrázky. Každý si tak vytáhne třeba druh zvířete a pak ho předvádí a ostatní se to snaží uhádnout. Můžete se domluvit, že jsou povolené i zvuky, hlavně u těch menších dětí, aby to neměly tak těžké.
Dále si pro ně můžete nachystat různé vzdělávací aktivity formou hry (jednoduše vytisknete doma z pdf souborů), které jsou dostupné na mnohých českých e-shopech.

Mezi další hry, které děti neomrzí, jsou různé stavebnice s většíma dílkama (třeba jestli máte někde během cesty delší pauzu). A pokud si s nimi nechtějí děti najednou hrát, nenuťte je, začněte si stavět první a jakmile děti uvidí, že vás to baví a věnujete tomu svou pozornost, ve většině případů se brzy automaticky připojí. V záloze je dobré mít také praktické omalovánky anebo pexeso, které zvládají i předškoláci.

K cestám patří různé říkanky a dětské písničky, které si pustíte z mobilu a společně zazpíváte, třeba i zapojíte do rytmu tleskání.

Muzeum v Praze, kam můžou i děti

Když už se rozhodnete navštívit nějaké muzeum, kam mají přístup i děti, doporučujeme muzem Medúz v Praze, více se dozvíte v tomto článku.

Co vzít s sebou na cesty, aby děti neměly hlad?

Třeba mezi zdravé svačinky patří ovesné tyčinky Mr. FlapJack. Pokud dětem chcete dát i nějaký ten bonbón bez výčitek, určitě si oblíbí Fruitfunk Happybag broskovové kousky nebo jahodové (jsou bez přidaného cukru, bez lepku i laktózy a zcela veganské).
Na pití si vezměte pro sebe i děti třeba ovocné smoothie Froosh plné vitamínů.

Tak si užívejte svůj čas strávený s ratolestmi.

 

Váš tým Prémiové značky