Při nákupu nad 1000 Kč získáte dopravu zdarma.

Jak si zpříjemnit odpolední kávu?

Odpolední kafíčko je rituálem mnoha lidí. Chvilka klidu, nohy nahoře, vůně kávy a k tomu nějaká sladkost. To je prostě paráda, dokonalá kombinace pro zrelaxování a načerpání síly pro zbytek dne.

barebells hazelnut nougat kava prichute do kavy

Rychlá příprava kávy s kávovým kapslemi

Skvělé kafe ve vašem kávovaru zvládnete udělat s kávovými kapslemi Bristot, které jsou 100% kompostovatelné, jejich používáním tedy nezatěžujete přírodu. Navíc tyto kávové kapsle jsou kompatibilní se všemi kávovary Nespresso.
Každý má rád samozřejmě jinou kávu a jinak ji také dochucuje. Někdo přidává mléko, jiný hodně cukru, další našlehanou smetanu a tak dále.

Kafe pokaždé jinak –⁠ skvělé příchutě do kávy

My ale víme, že káva jde dochutit i výbornými sirupy Monin, už jste je zkoušeli? Můžete si vybrat z několika příchutí, které se báječně hodí do kávy: čokoláda, perník, karamel, amaretto, vanilka, lískový oříšek.
Nebo si rovnou kupte třeba mini coffee box Monin a ochutnejte postupně více sirupů, než zjistíte, který je pro vás ten pravý.

Jakou zvolit sladkost ke kávě?

Tyčinky Barebells mohou být tou pravou volbou, nejenže skvěle chutnají a existují hned v několika božských příchutích, ale navíc obsahují protein, zároveň však minimum cukru.

 

Pokud ale nedáte dopustit na čokoládu, sáhněte po Geisha čokoládách nebo pralinkách, tyto kvalitní čokolády rozhodně zaženou vaši mlsnou až do druhého dne.

Abyste měli dostatek energie a nebyli z kávy dehydratovaní, nezapomeňte pít i dostatek vody, žízeň spolehlivě zaženou neperlivé kojenecké vody Dolomia. Nebo jestli hledáte ochucené kvalitní funkční vody, vaše očekávání zaručeně předčí Active O2. Nezapomeňte, že káva obsahuje kofein, proto je dobré s ohledem na kvalitní spánek ji vynechat 6 hodin před spaním.

Chcete povýšit odpolední siestu na nový level? Pusťte si příjemnou hudbu a použijte příjemné vůně aromaolejů. Zklidníte tak mysl a uvolníte tělo.

Váš tým Prémiové značky