Při nákupu nad 1000 Kč získáte dopravu zdarma.

TRUE GUM žvýkačky bez plastů pro 21. století!

Máte rádi žvýkačky? Saháte po nich každý den? Ale upřímně, podívali jste se někdy na složení žvýkaček? A víte, o jaké látky se jedná? Bohužel většina žvýkaček, které jsou k dostání na trhu v ČR obsahují plast (hlavně gumovou bázi, což je směs elastomerů, změkčovadel, plniv, pryskyřic). A taky parafín - vedlejší produkt rafinované nafty. Mnohdy obsahují také aspartam, tedy syntetické sladilo, umělé barvivá, hormonální deskriptory BHT/BHT a Acesulfam K, který je 200x sladší než cukr!

Výrobci žvýkaček se moc námitkami spotřebitelských či zdravotnických organizací nezatěžují, protože se odvolávají na legislativu, která použití těchto látek v EU nezakazuje! Ale položme si otázku, chtěli byste tyto látky v těle?

My NE, proto jsme se rozhodli, že pro vás přivezeme úplně jinou žvýkačku, která žádnou z těchto látek neobsahuje a v současné době je nejrychleji rostoucí značkou žvýkaček v EU.
TRUE GUM je skutečně jiná, protože k výrobě gumového základu se používá “chicle”. To je druh přírodního elastomeru, který poskytuje jihoamerický druh gumovníku “Manilkara zapota”, a proto žvýkačka neobsahuje žádný plast! TRUE GUM je vyrobená z nejlepších surovin, bez aspartamu, bez cukru, bez umělých barviv a je slazená jen xylitolem. Navíc neobsahuje palmový olej a má certifikaci VEGAN.

true gum zvykacky bez plastu

Proč zvolit true gum žvýkačky?

Důvodů je hned několik:

  • Jsou úplně bez plastů (k výrobě gumového základu se používá “chicle”, což je druh přírodního elastomeru).
  • Mají ekologické balení, které je rozložitelné- neobsahují žádný cukr (jsou slazené xylitolem, což je takzvaný „březový cukr“. Je to sladidlo, jímž můžeme nahradit běžný stolní cukr – sacharózu. Jedná se o látku přírodního původu, a to je jistě dobrá zpráva pro příznivce zdravého životního stylu.
  • Neobsahují žádné umělá barviva.
  • Neobsahují žádné syntetické sladidlo (většina žvýkaček používá aspartam, což je jedno z nejznámějších umělých náhradních sladidel. Je asi 200krát sladší než sacharóza, bez chuťově výrazných vedlejších pachutí. Na trhu se objevuje pod různými obchodními značkami. Jeho dopady na zdraví jsou předmětem sporů a spekulací. Na potravinách bývá označován jako Aspartame, APM nebo E951. Naše žvýkačky TRUE GUM ho neobsahují!
  • Neobsahují palmový olej (značka žvýkaček TRUE GUM získala certifikaci "Bez palmového oleje" jako jediná na světě)
  • Mají certifikaci VEGAN.

Která TRUE GUM žvýkačka bude vaším parťákem?

V současné době si můžete vybrat ze 4 příchutí:

TRUE GUM peppermint white, 21g

Skvělá pro zuby, ale bez plastů. První žvýkačka bez plastů v dominantní kategorii žvýkaček na zuby s peppermintovou příchutí. Osvěžující peppermintová žvýkačka s xylitolem a uhličitanem vápenatým podporujícím zubní funkce.

TRUE GUM máta, 21g

Co je lepší než být COOL? Boj proti zápachu z úst a znečištění plastem, kousek po kousku. Seznamte se s naší dokonalou žvýkačkou pro svěží ústa. Ledově chladná, osvěžující a skvěle chutnající.

TRUE GUM citrón, 21g

Žlutá, ovocná, lahodná! Je sladká. Je kyselá. Je bez plastů. Lepší už to nebude. Vyzkoušejte náš šťavnatý příval lahodné přírodní dobroty.

TRUE GUM malina a vanilka, 21g

Sladký a ostrý osvěžovač. Sbohem umělé bobulové příchutě. Vychutnejte si chuť čerstvých malin v kombinaci s nádechem lahodné vanilky.

TRUE GUM STARTER PACK, 4x21g

Neumíte si vybrat, která je pro vás ta pravá? Vyzkoušejte náš STARTER PACK, kde máte všechny 4 varianty a rozhodnout se můžete až doma.

Na závěr – věděli jste, že…?

  • Po žvýkačkách saháme nejčastěji pro zlepšení dechu
  • Průměrná roční spotřeba žvýkaček je cca 128 ks na osobu.
  • Češi žvýkají většinou 1 žvýkačku denně.