Při nákupu nad 1000 Kč získáte dopravu zdarma.

Tipy na letní aktivity s přáteli

Sluníčko a teplé letní počasí je u nás už i během června. Ať už patříte k lidem, kteří mají rádi sport, adrenalin anebo naopak odpočinkové aktivity, najdete tu tip právě pro vás.
Co podniknete s přáteli a užijete si tak spoustu zábavy?

Sportovní aktivity v létě

Zkoušeli jste už vodní pólo? Je skvěle v obzvlášť horkých dnech, protože během celé hry jste ve vodě, není vám takové horko, a navíc se rychleji opálíte.

Beach volejbal neboli plážový volejbal, tento druh sportu zvládne skoro každý a ještě u něj spálíte spoustu kalorií. Pokud vám vadí příliš rozpálený písek, existují už i nalepovací podrážky na chodidla, které chrání vaši kůži před horkem.

Nohejbal je sice více oblíbený mezi muži, ale spousta žen vás určitě také překvapí svými dovednostmi. V horkých letních dnech si tak užijete hru při které se tolik nenaběháte.

tipy na letní aktivity

Pro ty odvážnější, kteří rádi zkoušejí nové věci, je skvělou volbou vodní lyžování. Jen se nezapomeňte pevně držet. :-)

Dámy, které mají rády svůj klid (ale samozřejmě i spoustu pánů) ocení pilates. Stačí rozložit karimatky třeba někde na louce u řeky a můžete se pustit do cvičení, které zakončíte přijemnou procházkou.

Adrenalinové aktivity

Nadšenci do adrenalinu ocení bungee jumping. Stačí chvilku “pogooglit” a najít šikovného instruktora v okolí, objednat se a můžete jít na věc.

Rekreační letní aktivity

Grilovačky – posezení venku s přáteli, vůně masa, grilované zeleniny, to je paráda. Hra na kytaru nebo třeba na djembe přátelské setkání ještě více oživí.

Pikniky a rybaření s přáteli
U těchto aktivit můžete vzít s sebou deskové hry a také nějakou svačinku, kterou může být třeba ovesná tyčinka Mr. FlapJack.

Během letních dnů hrozí riziko úpalu, proto si vezměte opalovací krém, kšiltovku nebo klobouk a myslete na to, že je potřeba dodržovat pitný režim, s kterým vám mohou pomoci vody Active O2, pokud chcete doplnit i více energie a vitamínů, vyzkoušejte vitamínové vody Vitamin Well.

lemon-soda-oran-soda-letni-limonada

A jako správné letní osvěžení k rekreačním aktivitám zvolte pravou italskou limonádu Lemon soda, která je bez umělých barviv a konzervantů, během její výroby se používá
jenom italské citróny nebo sicilské pomeranče. Můžete si vybrat z těchto příchutí: )

Nebo třeba vyzkoušet všechny! Užijte si letní dny naplno.

Váš tým Prémiové značky