Při nákupu nad 1000 Kč získáte dopravu zdarma.

Proč byste měli začít svá novoroční předsevzetí s tyčinkami Barebells?

Každý rok se najdou lidé, kteří se zapřisáhnou, že příští rok bude jejich a že se na následujících 12 měsíců zaměří na fitness a cvičení. Většina z nich však na tuto vizi zapomene do Velikonoc a pak je to pohodlí tepla v zimě, které vytlačí cvičení do pozadí.

 protein bar Barebells - pro konzumaci před i po fitness

Čas začít zavádět nové návyky směrem ke cvičení je právě teď! Mít plán na uskutečnění plánu vám ponechává možnost pozdějších výmluv, ale začít svou cestu nyní vám dává mnohem větší šanci na úspěch.

Výzkumy naznačují, že vytvoření nového návyku trvá 21-30 dní. Díky tomu budete mít cvičební režim a jídelníček v pořádku do doby, než přijde večírek na konci roku v kanceláři, a je méně pravděpodobné, že z kola ven vypadnete.

Jak s tím ale začít? Jak si zajistíte, abyste se dokázali udržet na uzdě a hlavně jak Vám může pomoci proteinová tyčinka BAREBELLS?

 

1. Hned po probuzení si napište seznam úkolů na celý den

To vám pomůže vytvořit si seznam věcí, které chcete během dne splnit, a těsně předtím, než půjdete večer spát, si je můžete odškrtnout. Mohou to být například tyto věci.

- jít po práci do posilovny
- jít se o polední pauze projít
- připravit si jídlo do posilovny na zbytek týdne včetně tyčinek Barebells

2. Buďte k sobě realističtí

Přílišné omezování nakonec povede k tomu, že porušíte svou rutinu. Na vánočním večírku v kanceláři a na Štědrý den bude k dispozici hojnost jídla a pití, necítíte se špatně ani se netrestejte za to, že se něčeho z toho zúčastníte, ale také si dávejte pozor na velikost svých porcí - to může mít velký vliv na váš pokrok.

3. Udělejte si čas na cvičení

Posledních několik týdnů před Vánocemi je každoročně velmi náročných jak v práci, tak v osobním životě, takže najít si čas na cvičení není pro každého na prvním místě v seznamu priorit. Naplánování času na cvičení před nebo po práci vám může pomoci udržet se na správné cestě a pomoci vybudovat si rutinu přes Vánoce a v lednu.

Pokud s novými návyky začnete již dnes a nebudete čekat na leden, máte mnohem větší šanci na úspěch a příští rok se možná opravdu zaměříte na fitness.