Při nákupu nad 1000 Kč získáte dopravu zdarma.

Připravte se na léto s těmi nejlepšími italskými limonádami!

Pro ty, kteří se vyznají a chtějí se v létě ochladit stylem s chutí DOLCE VITA, máme 3 TOP italské nealko limonády, které nesmějí chybět ve vaši ledničce!

letní limonády lemon soda, oran soda, mojito soda.jpg

Lemonsoda - bestseller italská limonáda

Jednou z nejchutnějších a nejperlivějších nabídek na léto je bezpochyby LEMONSODA. Limonáda bohatá na ovocnou dužinu a šťávu ze 100% italských citronů, která se zrodila téměř před sto lety v Crodo, historickém městě, které bylo vždy známé svými vodami a kde dodnes najdete výrobní závod. LEMONSODA, je mnohem víc než jen obyčejná limonáda; je to přirozený nositel svěžesti, abyste vždy viděli světlou, jiskřivou a pozitivní stránku života. Vždy osvěžující a bez umělých barviv.

lemonsoda - letni italska limonada s citronem

Oransoda - limonáda ze sicilských pomerančů

Sortiment doplňuje ORANSODA - limonáda na bázi šťávy a dužiny ze 100% sicilských pomerančů! Díky pomerančové šťávě a dužině nabízí italská limonáda OranSoda jedinečnou a nenapodobitelnou chuť. Obsahuje ovocnou dužinu a je ideální na horké letní dny, kdy určitě uhasí vaši žízeň. Vždy bez bez umělých barviv a konzervantů!

oransoda - letní italská limonáda s pomeranči

Mojitosoda - jako dělaná do nealkoholických koktejlů

A na závěr MOJITOSODA - nealkoholický nápoj s exotickou chutí jednoho z nejslavnějších koktejlů na světě. Ideální jako součást nealko koktejlů ve stylu DOLCE VITA, obohatí každou letní párty! Obsahuje ovocnou dřeň, bez konzervačních barviv. Unikátní produkt na trhu a ve spojení s nealkoholickými VASSA ZERO SPIRITS vždy rozžhaví každou párty.

lemonsoda - mojito - limonáda vhodná pro nealkoholické koktejly

Chcete-li se hydratovat a osvěžit, jsou tyto limonády to pravé. Odborníci doporučují dostatečnou ochranu před sluncem, vyhýbání se pobytu na slunci v nejteplejších hodinách a pití velkého množství tekutin. Využijte letošní léto naplno!

 

Tým Prémiové značky