Při nákupu nad 1000 Kč získáte dopravu zdarma.

Italská kuchyně s Barilla: Kvalita na každém kroku

Italská kuchyně je proslulá svou jednoduchostí a kvalitou surovin. Výrobky Barilla, které dodávají těstoviny, omáčky a pesto na naše stoly, jsou symbolem těchto hodnot. Připojte se k nám na objevném výletě za poznáním, jak Barilla kombinuje tradiční italské receptury s moderními technologiemi.

V srdci italské kulinářské tradice stojí značka Barilla, která s více než 140 lety zkušeností ztělesňuje to nejlepší z Itálie. Na Prémiových značkách chceme přinést autenticitu a kvalitu na váš stůl.

Semolinové těstoviny Barilla

Od klasických spaghetti a penne až po speciální tvary jako farfalle. Barilla produkuje těstoviny, které jsou synonymem italských obědů. Tyto těstoviny jsou vyrobeny z nejkvalitnější pšenice a jsou ideální pro zachycení každé kapky omáčky.

jak na perfektní těstoviny a spaghetti barilla

Barilla omáčky na vaření

Pro milovníky intenzivních chutí je tu řada pesto. Bazalkové pesto nebo varianta Rosso, je vyrobeno z kvalitních surovin jako jsou čerstvá bazalka a sýr Grana Padano, což dodává pokrmům bohatost a hloubku.

barilla bolognese omáčka na vaření

Výrobce Barilla – jistota kvality a udržitelného přístupu

V dnešním světě je závazek k udržitelnosti a inovacím nezbytný pro jakoukoliv značku, která chce nejen prosperovat, ale také pozitivně přispět k naší planetě. Barilla je předním příkladem, jak může velká potravinářská společnost přijmout zodpovědný přístup k výrobě, který respektuje jak kvalitu produktů, tak ochranu životního prostředí.

Závazek k udržitelnosti

Barilla je hrdá na svůj přístup k udržitelnosti, od pečlivého výběru surovin až po metody zpracování, které šetří životní prostředí. Tento závazek zajišťuje, že každý produkt, který přijde z jejich linek, je nejen chutný, ale i odpovědný.

Kvalita a inovace

Barilla klade důraz na inovace ve výrobním procesu, které zajišťují konzistentní kvalitu. Jejich těstoviny jsou výsledkem tisíciletí italské gastronomické tradice spojené s moderní technologií.

Praktické tipy a recepty s Barilla

Zařaďte těstoviny Barilla do svého týdenního jídelníčku a experimentujte s různými omáčkami a pesto pro vytvoření různorodých pokrmů. Zde jsou některé tipy a recepty, jak nejlépe využít produktů Barilla v každodenním vaření.

Klasické Spaghetti alla Carbonara

Spaghetti Barilla uvařte dle návodu na obalu do al dente. Mezitím na pánvi osmahněte kousky pancetty a připravte směs z vejce a parmazánu. Hotové těstoviny smíchejte s vejci a pancettou. Sůl a pepř dodejte podle chuti.

Penne s bazalkovým pestem

Uvařte penne a smíchejte s Barilla bazalkovým pesto Genovese. Pro ještě bohatší chuť přidejte čerstvou bazalku a hrst cherry rajčátek, osmahnutých na olivovém oleji.

Lasagne s rajčatovou omáčkou

Vrstvěte Barilla lasagne pláty s rajčatovou omáčkou a směsí ricotty, mozzarelly a parmazánu. Pečte do zlatova a podávejte se zeleným salátem.

lasagne recept barilla

Rychlý oběd s těstovinovým salátem

Uvařte krátké těstoviny, jako jsou fusilli nebo farfalle. Smíchejte s Barilla pesto Rosso, přidejte grilovanou zeleninu, olivy a kousky fety pro svěží letní salát.

 

Těmito recepty můžete využít širokou škálu produktů Barilla a přizpůsobit je sezónním surovinám nebo osobním preferencím.

Závěr – proč právě Barilla?

S produkty Barilla můžete snadno přinést kus pravé Itálie do své kuchyně. Ať už připravujete rychlý oběd nebo slavnostní večeři, Barilla nabízí široký sortiment produktů, které uspokojí každého milovníka italské kuchyně. Vychutnejte si každé sousto s vědomím, že jste součástí dlouhé tradice kvality a inovace.

Odkryjte kouzlo jednoduchých, ale vynikajících chutí s Barilla – vybírejte z produktů Barilla zde.

Váš tým Prémiové značky