Při nákupu nad 1000 Kč získáte dopravu zdarma.

Bio ledová jemně perlivá káva L’Espresso Ghiacciato - Nová éra osvěžení

Představte si chvíli, kdy se osvěžující chlad ledové kávy snoubí s bohatou chutí a vůní, kterou lze najít jen v nejlepších italských kavárnách. Tuto jedinečnou kombinaci nyní přináší na český trh Niron's Coffee s jejich bio ledovou kávou L’Espresso Ghiacciato, která je nejen lahodná, ale i plná benefitů pro zdraví.

NIRON'S nepřináší jen obyčejnou ledovou kávu. Tato ledová káva je výsledkem tradičních italských pražírenských technik, s ambicí vrátit kávě její nejautentičtější chuť. Díky zkušenostem mistrů pražíren obnovili a inovovali prastarou techniku pražení na dřevě: pomalejší pražení, které upřednostňuje pražení zrna až do jeho jádra a dává kávě více těla a aroma.Tento unikátní postup zajišťuje mimořádnou chuť a aroma, které ocení každý pravý kávový gurmán.

bio ledová káva - nirons coffe - espresso ghiacciato frizante

Niron’s Coffee je dokonalou alternativou kávy v horkých dnech, k podávání s ledem nebo k odnesení s sebou, abyste měli regenerační kávu vždy po ruce. Je synonymem pro zdraví a udržitelnost. Je organická, bezlepková a veganská, což z ní činí ideální volbu pro všechny, kdo se snaží žít zdravě a dbají na kvalitu toho, co konzumují. Navíc absence umělých přísad a konzervantů zaručuje, že si vychutnáváte čistě přírodní produkt. Niron’s Coffe je konfigurována jako moderní nápoj pro nejzvědavější spotřebitele, kteří se chtějí odvážit nových chutí a vyzkoušet nové zážitky!

Seznamte se s chutí, která oživí vaše smysly a podpoří vaše zdraví. Bio ledová káva NIRON'S je více než jen nápoj – je to zážitek, který chcete mít neustále po ruce. Připojte se k revoluci v kávovém průmyslu a objevte, co vše může ledová káva nabídnout.

Nakupujte na prémiových značkách zde.

 

Váš tým Prémivé značky