Při nákupu nad 1000 Kč získáte dopravu zdarma.

Novinka Barebells, která chutná jako nebe

Představujeme novou lahodnost od společnosti Barebells –⁠ slané arašídy s bílou čokoládou.

Když se do ní poprvé zakousnete, je to jako andělský sbor ve vašich ústech, který zasype vaše chuťové pohárky krémovou bílou čokoládou a zlatavými slanými arašídy, s andělsky požehnaným karamelem. Tato lahodná pochoutka seslaná z nebe obsahuje 20 gramů bílkovin a žádný přidaný cukr.

tyčinky barebells chutnají jako nebe

Společnost Barebells věří ve zdravější stravování a zdravější životní styl. Od roku 2016 nabízí svým spotřebitelům širokou škálu produktů obohacených o bílkoviny. Každý výrobek je chuťově maximálně vyvážený s nízkým obsahem sacharidů a kalorií. V současné době můžete značku Barebells najít v téměř 40 zemích světa. V České republice budou proteinové tyčinky Barebells nově k dispozici v osmi příchutích a proteinové mléčné koktejly Barebells ve třech příchutích.

barebells-white-salty-peanut-tycinka-s-kavou

 

Barebells White Salty Peanut zaujme nejen vizuálně, ale přesvědčí spotřebitele i svou chutí. Vychutnejte si proteinovou tyčinku Barebells slané arašídy s bílou čokoládou, která vám zaručí nefalšovaný nebeský zážitek a dejte nám vědět, co si o ní myslíte. 

Tuto novou variantu můžete nakupovat na našich stránkách od 1. 3. 2022. 

K dostání bude samozřejmě i ve vybraných prodejnách a fitness centrech v celé ČR.  

 

Váš tým Prémiové značky