Při nákupu nad 1000 Kč získáte dopravu zdarma.

Svatý Valentýn - tipy na dárky pro muže i ženy

14. února se každoročně slaví Den svatého Valentýna, kdy si zamilované páry projevují svou lásku formou dárků a společně tráví čas. Proto jsme pro vás nachystali článek, kde najdete hned několik tipů, jak svou lásku překvapit a zároveň doma navodit romantickou atmosféru.

tipy na darky valentyn

Kytička je krásná a vždy dokáže potěšit, ale někdy je dobré zapojit i trochu kreativity a kombinovat více překvapení. Když je vidět, že jste nad dárky chvíli přemýšleli, hned to zvedne jejich hodnotu.  

Čokoládové srdce z lásky

Jestli máte doma někoho, kdo rád mlsá sladké, čokoláda to jistí. Protože je ten Valentýn, vynechte klasickou tabulku čokolády a raději zvolte hezčí variantu. U nás najdete mléčné čokoládové pralinky Geisha v krásném dárkovém balení ve tvaru srdce.

darek-na-valentyna-pro-zenu-cokoladaNáramky pro páry

Velmi oblíbeným dárkem jsou náramky pro páry - jin a jang nebo king and queen. Nejenže jsou moc příjemné na nošení, ale i svou decentní barvou vytváří hezký doplněk k vašemu outfitu. Vždy vám také připomenou, že tenhle dárek patří pouze vám dvěma.

originalni-darek-na-valentyna-naramky

Originální dárek na Valentýna

Chcete se letos překonat? Vytvořte dárek pro svou lásku. Zkuste zapojit svou kreativitu. Jestli už máte vybranou kytičku nebo drobný dárek, připojte k tomu ještě jeden zcela originální.

Napište básničku pro svou polovičku, kde zmíníte nejen jméno, ale i záliby a všechny milé vlastnosti.

Nebo nakreslete či namalujte obrázek. Někomu z vás, to možná zní jako moc práce, ale právě dárky, které zaberou více času, vaše láska opravdu ocení. Pokud však nepatříte mezi typy lidí, kteří mají v sobě skrytý spisovatelský či malířský um, můžete zkusit příjemnou masáž zad s pomocí olejíčků.

Dárkové poukazy pro vaši polovičku

I dárkové poukazy mají stále své místo mezi kvalitními dárky a jejich výhodou je, že je stihnete sehnat i online na poslední chvíli. Můžete vybrat nějaký společný zážitek formou  poukazu. 

Pokud ale jste ve vztahu s někým, kdo nejvíc oceňuje praktické dárky,  zvolte třeba dárkový poukaz na nákup u nás - vše zařídíte online a doma jenom vytisknete.

Vaše láska si pak může vybrat své oblíbené zdravé svačinky - ovesné tyčinky, smoothie či další dobroty.

Jak navodit romantickou atmosféru?

Pokud se nechystáte do romantické restaurace, ale chcete slavit doma, nepodceňujte důležitost atmosféry. 

Tedy mezi hlavní kroky, na které  byste neměli zapomenout, patří - nechte v pokoji svítit pouze tlumené světlo, zapalte svíčky, nachystejte překvapení do dárkové taštičky. Pamatujte, že vůně dokáží dodat večeru opravdové kouzlo, kápněte tedy vonný olejíček do aromalampy nebo zapalte vonnou tyčinku. Společně si pak vychutnejte výbornou večeři (i kdyby ji vám měl dovézt domů kurýr z okolní restaurace).

Po večeři si můžete zahrát deskovou hru, pustit film nebo vyrazit na procházku na vaše oblíbené místo. Vytvoříte tak krásný romantický večer, na který budete dlouho vzpomínat. 

 

Přejeme krásného Valentýna. 

Váš tým Prémiové značky