Při nákupu nad 1000 Kč získáte dopravu zdarma.

Který Mr. FlapJack je pro vás ten pravý?

Určitě víte, že tyčinka Mr. FlapJack je skvělá zdravá svačinka, protože je plná ovesných vloček a šťavnatého ovoce nebo křupavých ořechů. Obsahuje zdravé komplexní sacharidy, které postupně uvolňují energii, dokáže vás tak zasytit na několik hodin. Nenázývá se
PAN (=Mr.) jen tak pro nic za nic.

Pro koho je Mr. FlapJack ideální jako svačinka?

Pro všechny kdo se zajímají o zdravý životní styl a chtějí mít po ruce svačinku, která není plná umělých dochucovadel a má především přírodní složení.
Oblíbený je hlavně u lidí, kteří mají rádi aktivní životní styl –⁠ delší tůry, plavání, běhání, jízdu na kole a další sporty.
Je vhodný i pro vegetariány. A dokonce je ručně vyráběn v Anglii a pyšní se certifikátem Artisanal product.

 ovesna tycinka mr flapjack

Proč právě tyčinka Mr. FlapJack?*

  • dodává tělu energii
  • podporuje trávení
  • podporuje krvetvorbu
  • zlepšuje paměť a koncentraci
  • napomáhá hubnutí
  • snižuje vysoký krevní tlak

A která z příchutí ovesných tyčinek si získá vás?

Můžete si vybrat mezi těmito tyčinkami, kdy každá má 120 g.

Bílá čokoláda – U bílé a tmavé čokolády je to většinou tak, že každý má jednu z nich prostě raději. Jestli tedy patříte k řadě lidí, kteří si svůj život bez bílé čokolády neumí představit,
Mr. FlapJack vám v této variantě udělá radost.

Čoko chips – Čokoládové chipsy tyčince dodávají jedinečnou chuť. Jakmile se zakousnete, vychutnáte si jak křupavost čokoládových kousků.

Čokoláda – Tyčinka je z jedné strany zalitá polevou z tmavé čokolády, aby potěšila vaše chuťové buňky.

Jogurt – Máte rádi oříšky v jogurtu a mezi vaše oblíbené snídaně patří jogurt s cereáliemi? Nemusíte se o tyto chutě připravit ani během svačiny. Jedna strana tyčinky je zalitá jogurtovou polevou, která vás příjemně překvapí svou jemnou chutí.

Kokos a třešeň – Jestli přidáváte rádi do všech svých dezertů kokos nebo milujete kokosové mléko, tak asi máte ve volbě jasno.

Mandle a třešeň – Mandle jsou skvělým zdrojem hořčíku a třešeň dodává tyčince originální chuť, navíc má tyčinka polevu z bílé čokolády.

 

Už víte, kdo bude váš oblíbenec? Nebo rádi objevujete nové příchutě a ochutnáte jich hned raději několik?

 

Váš tým Prémiové značky

*Uvedené informace jsou pouze orientační, nejsou tvrzením a nenahrazují odborné lékařské posouzení. Vždy konzultujte svůj zdravotní stav i konkrétní doporučení s vaším lékařem.