Při nákupu nad 1000 Kč získáte dopravu zdarma.

Máte rádi čaje? Pak byste měli ochutnat kvalitní bio čaje Teekanne

Bio čaje Teekanne patří k čajům nejvyšší kvality. Jsou vyráběny v ekologickém zemědělství bez přidaných aromat. Můžete si vybrat z několika variant, které jsou přizpůsobené různým příležitostem
a fázím dne. Od černého či zeleného čaje k snídani, relaxačního při odpolední siestě, až po uklidňující čaj před spaním.
Společně si je víc představíme, ať víte, který z nich skvěle zaplní místo ve vaší kuchyni.

šálek kvalitního čaje

Výroba čajů Teekanne a historie

Kořeny mateřské společnosti Teekanne GmbH sahají až do roku 1882. Dnes společnost Teekanne GmbH & Co. KG sídlí v Düsseldorfu a je světovým lídrem ve výrobě čaje v čajových sáčcích.
Pořizují většinu svých klíčových surovin od monitorovaných smluvních pěstitelů, aby zajistili vysokou úroveň kvality. Veškeré suroviny procházejí čtyřmi kontrolami kvality, a sice před nákupem, po obdržení dodávky, po jejich smíchání a také po dokončení výroby.

100% organické čaje Teekanne

V každém balení najdete 20 čajových sáčků (1 sáček má 1,8 g).

Teekanne CALM and RELAX – Bylinný čaj pro váš relax.
Složení: skořice, listy pomeranče, rooibos, lékořice, medový keř (8 %), heřmánek, citrónová meduňka (8 %), jablečná máta, máta, citronová tráva, chmel (5 %), listy ostružiny.

Teekanne ENGLISH BREAKFAST – Tento černý čaj pochází z tropů jižní Indie a Srí Lanky. Směs čajů z těchto dvou tropických pěstitelských oblastí dělá tu pravou chuť.
Složení: 100 % černý čaj

Teekanne ORIENTAL – Neobvyklá směs dodává tomuto čaji originální chuť.
Složení: skořice (40 %), kořen čekanky, zázvor (10 %), kardamom (9 %), lékořice, hřebíček, badyán pravý, černý pepř, listy stévie.

Teekanne SLEEP and DREAM – Jak už název napovídá, jedná se o čaj, který je ideální před spaním, díky jeho obsahu zklidňujících bylin.
Složení: citrónová meduňka (40 %), citrónová tráva, máta peprná (21 %), lékořice, květ levandule (5 %) Zajímá vás, jak můžete zlepšit svůj spánek? Přečtete si také článek Jak na kvalitní spánek.

Teekanne START YOUR DAY – Nastartujte svůj den s osvěžujícími bylinkami.
Složení: citronová tráva, maté – cesmína paraguajská (30 %), máta kadeřavá (20 %), lékořice, citronová kůra, listy stévie.

Teekanne SWINGING GREEN – Kdo dává přednost zelenému čaji, má volbu jasnou..
Složení: zelený čaj (89 %), moringa (5 %), přírodní aroma s příchutí citrónu, citrónová kůra.

Pokud rádi experimentuje, vyzkoušejte i CHAI LATTE od značky David Rio, zajímavé příchutě rozhodně překvapí vaše chuťové buňky. Chai Latté, který pije celá Indie, se stal trendem i v nejlepších kavárnách světových metropolí. Jedná se o směs silného čaje, plnotučného mléka, exotického koření a sladidla.
A jestli si k čaji dáváte i nějakou sladkou svačinku, sáhněte třeba po ovesné tyčince Mr. FlapJack.

 

Váš tým Prémiové značky