Při nákupu nad 1000 Kč získáte dopravu zdarma.

Barebells Soft Bar - vaše nová závislost

Představujeme novinku od lídra v oblasti proteinových tyčinek - BAREBELLS SOFT BARS. Jsou to hedvábně jemné proteinové tyčinky, které se v ústech opravdu rozplývají.

Jak už název napovídá, ve srovnání s typickou proteinovou tyčinkou švédské značky Barebells jde o “měkčí” proteinovou tyčinku s menším obsahem bílkovin. Obě varianty obsahují nejméně 16 gramů bílkovin a žádný přidaný cukr. Tato mistrovská díla přichází zatím na náš trh ve dvou příchutích: Caramel Choco a Salted Peanut Caramel.

Barebells Soft Protein Bar - Caremel Choco

Dokonalá rovnováha mezi sametovou mléčnou čokoládou a jemným karamelovým fondánem, obohacená o 16 gramů bílkovin a zcela bez přidaného cukru. Lákavá proteinová tyčinka pro ty, kteří cvičí, chtějí malou svačinku mezi jídly nebo mají jen chuť na čokoládu.

barebells soft protein bar - caremel choco

Barebells Soft Protein Bar - Salted Peanut Caramel

Má nadýchané jádro s křupavými slanými arašídy, přelité karamelem a hedvábným, ale mléčným čokoládovým obalem! Stále obohacené o 16 g bílkovin a zcela bez přidaného cukru. Pro ty, kteří chtějí vyzkoušet jemnější alternativu k naši skvělé variantě slané arašídy

barebells soft protein bar - salted peanut caramel

Obě varianty Barebells Soft Bar Vás zaujmou nejen vizuálně, ale hlavně přesvědčí svoji jemností a svou chutí.

Váš tým Prémiove značky