Při nákupu nad 1000 Kč získáte dopravu zdarma.

6 výhod proteinových tyčinek BAREBELLS pro každého fitness nadšence

Bílkoviny jsou pro lidské tělo jednou z nejdůležitějších makroživin, která podporuje několik funkcí. Najdeme je v různých potravinách včetně masa, ryb, vajec, kuřecího masa a některých rostlinných zdrojů, jako je sója, ořechy, fazole, luštěniny atd. Když však hledáte svačinu na cesty, která by omezila váš hlad mezi jídly, a přenosnou možnost, jak si udržet svalovou hmotu, pak není nic lepšího než proteinové tyčinky. Proteinové tyčinky mají několik dietních a lifestylových výhod.

Protein má dobrý vliv na metabolismus, dokáže spalovat kalorie a omezit chuť k jídlu, proto jsou proteinové tyčinky nejlepší pro hubnutí. Příjem bílkovin snižuje hladový hormon v těle a pomáhá přirozeně snížit příjem potravy.

barebells soft protein bar - proteinová tyčinka

Přemýšlejte, než si koupíte proteinovou tyčinku!

Ne všechny proteinové tyčinky jsou vyrobeny ze správných surovin. Možná vám připadají zdravé a výživné, ale nevěřte slepě každé tyčince. Vždy si zkontrolujte nutriční štítek proteinové tyčinky a ujistěte se, že neobsahuje cukr, návykové látky, syntetické látky ani barviva. Zkontrolujte také množství bílkovin (minimálně 8 gramů) a vlákniny (minimálně 3 gramy), které obsahuje, abyste se ujistili, že splňuje vaše výživové potřeby. Pokud jste alergičtí na určitou bílkovinu nebo máte určitý dietní cíl, pak je nutné zkontrolovat typ bílkoviny, kterou obsahuje, jinak nebudete mít z proteinových tyčinek žádné výhody. Jakmile jste spokojeni s nutriční hodnotou proteinové tyčinky, můžete se do ní pustit.

6 výhod proteinových tyčinek BAREBELLS

1. Proteinové tyčinky na hubnutí

Proteinové tyčinky BAREBELLS vás zasytí na delší dobu a omezí váš hlad, což vás ještě více odradí od sladkostí nebo nezdravých potravin s vysokým obsahem tuku. Také podporují váš metabolismus a pomáhají udržovat svaly a sílu.

2. Podpora před a po tréninku

Sportovci a fitness nadšenci potřebují mnohem více bílkovin a energie než ostatní lidé. BAREBELLS proteinové tyčinky jsou pro ně skvělým způsobem, jak získat tolik potřebnou dávku energie těsně před tréninkem nebo po něm. Výživová hodnota proteinových tyčinek BAREBELLS je ideální pro budování svalových tkání a opravu mikroskopických svalových trhlin, ke kterým dochází během tréninku.

3. Zajistit nepřetržité dodávky energie

Bílkoviny jsou základní živinou, která vás udrží v pohybu po celý den. Při trávení bílkovin vám tělo poskytuje dostatečný přísun bílkovin. To je jeden z nejlepších zdravotních přínosů BAREBELLS tyčinek, je velmi výhodný při náročných trénincích, cestování a běhání. Dokážou vás naplnit energií v náročném, nudném a namáhavém dni.

4. Občerstvení uprostřed jídla

Jednou z největších příčin přibývání na váze u většiny z nás je mlsání nezdravých potravin uprostřed dne. BAREBELLS proteinové tyčinky jsou chutnou a zdravou alternativou, jak zahnat návaly hladu před dalším jídlem. Na rozdíl od obvyklých svačinek, jako jsou chipsy a čokolády, proteinové tyčinky nezpůsobují žádné výkyvy hladiny cukru v krvi, které jsou jedním z hlavních důvodů přibývání na váze.

5. Snadná dostupnost

Jednou z nejlepších výhod proteinových tyčinek BAREBELLS je, můžete mít s sebou na cestách. Zejména na cestách představují tyto zdravé výživové tyčinky mnohem pohodlnější variantu. Jsou připravené ke konzumaci a není třeba je uchovávat v chladu. Hodí se pro ty, kteří nemají čas a prostředky na plánování velkého jídla.

6. Ideální náhrada jídla

BAREBELLS proteinové tyčinky obsahují velké množství bílkovin a vlákniny spolu s několika základními minerály a vitamíny, takže se vám dostane vyvážené výživy. Příležitostně je lze použít jako náhradu jídla, když spěcháte nebo prostě nemáte náladu na plnohodnotné jídlo. Nemějte však ve zvyku nahrazovat plnohodnotné jídlo proteinovými tyčinkami, protože nedodávají všechny živiny a antioxidanty nezbytné pro život.

BAREBELLS protein bars a BAREBELLS milkshakes s vysokým obsahem bílkovin vám mohou pomoci splnit vaše osobní zdravotní cíle, včetně hubnutí a nabírání svalové hmoty.

Váš tým Prémiové značky