Při nákupu nad 1000 Kč získáte dopravu zdarma.

Osvěžte se toto léto ledovým čajem ACTIVE Fresh

Letošní léto se ukazuje jako mimořádně horké. A s horkem přichází i žízeň, která se prostě odmítá uhasit. Ačkoli věříme, že veliká sklenice vody je to nejlepší jak uhasit žízeň, někdy je sklenice obyčejné vody prostě nuda. A tak je potřeba prozkoumat zajímavější možnosti, jak uhasit tu strašnou žízeň.

ledovy caj active fresh prichut broskev

Ledový čaj je ideálním letním nápojem, protože je chladivý, osvěžující a mnohem zdravější než limonády. Proto představujeme novinku ACTIVE FRESH ledový čaj broskev se sportovním uzávěrem! 

ACTIVE FRESH ledový čaj broskev nabízí příjemnou chuť čaje s ovocným nádechem sladkých broskví. Osvěžující nápoj s broskvovou příchutí a extraktem z černého čaje z pramenité vody Adelholzener. Praktická láhev na pití je uzavíratelná, a proto ji lze používat univerzálně.

Stylová láhev, praktický sportovní uzávěr a řada příchutí. ACTIVE FRESH je COOL moderní značka, která je ideální pro ty, kteří jsou venku: Ať už sportujete, nakupujete nebo řídíte auto - ACTIVE FRESH může jít s Váma kamkoliv.

Obsahuje minerální vodu ADELHOLZENER, která je od přírody čistá. Za to vděčí svému zvláštnímu původu. Pochází přímo z hloubky 140 metrů z přírodní rezervace na úpatí bavorských Alp. Přirozená nepropustná vrstva jílu o mocnosti 40 metrů vodu chrání před veškerými povrchovými vlivy, a díky tomu zachovává její jedinečnou čistotu. Přírodní rezervace Bergener Moos, kde pramení, požívá jako evropsky významná lokalita nejpřísnější ochrany. 

ACTIVE FRESH ledový čaj broskev je již k dostání na našem webu premioveznacky.cz

Váš tým prémiove značky