Doprava zdarma při nákupu nad 1000 Kč - Doručení až k vám domů
  • 1 z 2
 

PRP VEPŘOVÉ KŘUPKY S PŘÍCHUTÍ Himalájská sůl 55g

1 hodnocení
 

Delikatesní vepřové křupky s příchutí himalájská sůl 55g jsou originální, lehounké, vzdušné a křehké vepřové křupky vyrobené z jemných vepřových kůžiček španělských vepříků chovaných na soukromých farmách oblasti Kastilie – La Mancha. Díky vysokému obsahu proteinu se jedná o takzvanou proteinovou bombu, která Vás zasytí, ale hlavně Vám bude náramně chutnat.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
19.1.2021
Běžná cena 49,90 Kč
Ušetříte 6 Kč (–12 %)
43,90 Kč
   
Kód produktu 7381
Kategorie PORK CRUNCH
 

POPIS:
PORK CRUNCH PRP  - jsou originální, lehounké, vzdušné a křehké vepřové křupky vyrobené z jemných vepřových kůžiček španělských vepříků chovaných na soukromých farmách oblasti Kastilie – La Mancha. Původ této dobroty naleznete nejen v Latinské Americe, Španělsku a Portugalsku, ale také na Dálném Východě na Filipínách, kde je dokonce obalují v těstíčku a smaží v oleji. Všude jsou známé jako tzv. chicharrónes. Prosadily se dokonce i v anglicky hovořících zemích pod názvem cracling nebo pork crunch.

Naše vepřové křupky vznikají šetrně a ručně velmi rychlou tepelnou úpravou a jejich typickou chuť doplňujeme himalájskou solí, paprikou a česnekem a tím vzniká dokonalá kombinace vůně, chuti a konzistence. Navíc jsou křupky bohaté na kolagen a protein živočišného původu. Proto by neměly chybět na vašem stole doma i v restauraci u dobrého vína nebo piva k zakousnutí s přáteli a kamarády. Hodí se ale i jako specifické lahůdky na cesty, do práce nebo jako rychlá svačinka k doplnění energie.

SLOŽENÍ:
vepřová kůže, slunečnicový olej, himalájská sůl

NUTRIČNÍ HODNOTY:
Energetická hodnota
2138 kJ / 510 kcal
Tuky   25 g
Z toho nasycené mastné kyseliny   7,2 g
Sacharidy   0,9 g
Z toho cukry   0,7 g
Bílkoviny   70 g
Jedlá sůl   3,5 g

Neobsahuje alergeny

Balení: 55 g

Obsahuje 69 % proteinu

Bezlepková potravina

O VÝROBCI:
Výroba potravinářských produktů PRP Service s.r.o. má dlouholetou tradici, a to již od roku 1998, v roce 2014 došlo ke změně ve výrobě sortimentu, nyní se zabývájí ruční výrobou a zpracováním masných produktů.